Alle tiders familie..... vi lever kun en gang - så vi lever godt - husk hyggen, det er vigtigt! Arbejde er blot et middel til at få en god fritid........ Velkomst


Knud i en typisk aktivitet, hvor han genere de unge damer! Henriette prøver og redde Mathilde!

Knud Oluf Nisted er født den 19. januar 1961, student fra Bagsværd Kostskole og Gymnasium i 1979, gift med Leila den 26. juli 1980. Uddannet i Den Danske Bank og blev fuldmægtig i 1985, skiftede til Codan Forsikring i 1987 og blev eksamineret erhvervs- og pensionsassurandør i 1990. Skiftede stillingen som assurandør ud den 1.10.2008 med jobbet som Salgschef for Sjælland i Codan.

Leila er født den 30. september 1960, student fra Bagsværd Kostskole og Gymnasium i 1980. Blev ansat som receptionist i revisionsfirmaet Mortensen & Beierholm, nu MB Revision. Blev sekretær efter 2 år for firmaets 2 ledende partnere. Skiftede i 1989 til Schøbel og Marholt, blev sekretær og avancerede til sekretær for firmaets administrerende direktør - firmaet hedder nu Deloitte og Leila er i dag Senior IT-Projektleder.

Louise Lykke Nisted - en af 2 tvillinger - den førstefødte - den 17. august 1982 - Louise studere på Farmaceutisk Universitet efter hun har taget HF på Himmelev Gymnasium. Louise blev den 22. august 2009 gift med Joel Hansson Nisted.

Merethe Lykke Nisted - den anden af 2 tvillinger - er laborant, efter at have taget en studentereksamen fra Roskilde Amts Gymnasium. Er gift med Johnny Kaltoft Nisted, født den 18. juli 1978  og sammen har de Kirstine Kaltoft Nisted, som fylder 5 år den 31. marts 2010 De har endvidere Mathilde, som fyldte 1 år den 26. oktober 2009. Johnny bliver færdig som laborant i februar 2010 og arbejder på Novo Nordiske.

Henriette Lykke Nisted - født den 14. september 1986 - blev student fra Himmelev Gymnasium og er lige kommet hjem efter 1 år i Luxembourg. Se mere om dette på hendes egen hjemmeside - tryk på hendes billede - Hun læste fransk og arbejdede som en aupair pige. Læser til Ergoterapeut og er færdi i foråret 2011.

Faderens ynglingspiger

Leila, Louise holder mor i hånden og Henriettes, som står og gaber, imens Merethe er ved og åbne noget, men hvad.... guf måske?


Leila / Mormor med Kirstine på armen - de stor trives sammen


Knud - håndbold træner i en reklametrøje fra arbejdet

     Louise som her samler stole i vores hus i Frankrig

 

        Joel  Louises mand i håndjern på sin polterabend inde foran Palads!


Merethe frisk og altid klar til og lege med far - her i pausen imellem et par håndboldkampe på hoppepuden!

                  Johnny Merethes mand

     Kirstine vores første barnebarn!      Merethe og Johnnys barn. 

                        Mathilde 1. års fødselsdag

  Henriette som lige er blevet student (2006) 

 

 

 

LUK