KANOTUR    ÅR    2001

Kun til deltagerne.......................

Vi når det nok!!!!!!!!!

Tiden nærmer sig for vores kanotur og der er i tur udvalget truffet beslutning om flere af de ting der skal ske på turen. Vi satser på alle tiders vejr og nogle dejlige oplevelser!

MØDETID

 Ved Fuglebjerg Bro er 

klokken 09.00

 Her vil der blive serveret et mindre morgenmåltid.

Imens de fleste spiser morgenmad vil der være 4 biler, som køre til slutpunktet. Her parkeres 3 af bilerne og den fjerde bruges til at fragte chaufførerne retur til udgangspunktet. Herefter forventes det at vi er klar til at sejle ned af åen! Der vil ved Fuglebjerg Bro blive udleveret redningsveste, kanoer o.s.v., som bedes behandlet med respekt.

Indtil videre er der følgende deltagere:

Else og Svend - Liselotte, Thomas, Signe og Thea - Knud, Leila og Henriette - Thomas P. og Anne - Lene A og Finn - H.C. - Carina og Jacob - Tine, Anders og Hanne - Joan, Jan, Lucas og Nicklas - Marianne, Claus, Simon og Ann-Sofie, Jette, Tonny, Jeanett, Ronnie, Martin og kæreste, Helle S., Lise-Lotte og Morten, Lisbeth, Steen, Ida og Mads, Mette og Morten!

I alt 42 personer som fordeles på 13 kanoer. Opdelingen offentliggøres ved Fuglebjerg Bro af tur udvalget - der vil selvfølgelig være taget nødvendige hensyn.

HVAD SKAL I HUSKE AT SØRGE FOR:

Møde til tiden.....

Frokost efter eget valg til egen forbrug......

Drikkevarer til hele turen.......

Husk tæppe, regntøj, dug, bestik, tallerkener, glas, evt. skiftetøj, solcreme, kasket, håndklæde (selv om det nok ikke skal bruges), fotografiapparat, plastikposer til dit udstyr, hvis det regner - Knud medbringer en fodbold og Liselotte tager et par ideer med!!!

Else sørger for godt vejr! 

Henvend jer til Knud og få relevante oplysninger om hvad der er tilladt på turen og hvad der ikke er relevant!

HOME

Billeder 2001

Andre billeder

Forside

Turen er afholdt - og det var en super hyggelig tur - tak til alle deltagere!