Roskilde Festival med Gundsølille Idrætsforening

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diem nonummy nibh euismod tincidunt ut lacreet dolore magna aliguam erat volutpat.Duis autem dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie

 Roskilde Festivalen

Hvad er der at skrive om Roskilde Festivalen - er der noget, som ikke er skrevet og sagt før? Jo sikkert, men i forbindelse med afholdelsen af Roskilde Festivalen, så vokser indbyggertallet helt enormt i byen. Det kræver en utrolig stor indsats af frivillige hjælpere, således at alt kan foregå på bedste måde. Sidste år var første år, hvor vi havde meldt os som frivillige hjælpere i idrætsforeningens mad bod. 

På trods af den tragiske hændelse ved Orange Scene, så var det en utrolig oplevelse. Man kan selvfølgelig ikke lade være med at føle med de forældre, søskende og kærester som mistede en de holdt af. Det er utrolig trist, det er sket før - f.eks. i USA, allerede ugen efter var det ved at ske  Sverige, og et eller andet sted på jorden vil det ske igen! Det er fint, at man undersøger årsagen og forsøger at forbedre forholdene, man bør altid lære af sine erfaringer. Men at jage efter at finde en skyldig er en håbløs heksejagt, som ikke bringer de døde til live, men bruger ressourcer, som måske kunne bruges mere fornuftigt på at sikre forholdene bedre!

Nok om det - som sagt, så var det en utrolig oplevelse. Vi mødte mange dejlige mennesker og samarbejdet i boden var fantastisk! Vi knoklede løs - talte højt, lavede grin med hinanden og stod nærmest på hovedet for at holde området rent og trække kunder til! Det lykkedes ganske udmærket - vi havde det flotteste område, så vores kunder kom igen. Vi håber også at se dem på dette års festival.

I 2001 håber vi, at festivalen bliver forskånet for uheld og vi ser frem til en sjov, spændende og intens festival med et sprudlende publikum og nogle storartede bands - vi glæder os til at arbejde for publikum.

På genhør!

Google

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci taion ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex en commodo consequat.

Duis autem dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diem nonummy nibh euismod tincidunt ut lacreet dolore magna aliguam erat volutpat.