Indkørslen - som ligger på den østlige side af huset

Vi er netop ankommet til huset og indkørslen, som falder ca. 1,5 meter på en strækning på ca. 10 meter er mørk, våd og umulig at køre på, idet bilen så vil sidde fast. årsagen er, at træerne og buskene på hver side af indkørslen er så høje og så tætte, at der ikke kommer sol ned og der dannes en del fugt.

Vi måtte derfor starte med og parkere oppe på vejen. Vi er det sidste hus på vejen, så det betyder ikke noget, MEN de som vil ud og gå en tur på engen kan selvfølgelig så have lidt svært ved og passere os. Derfor vil det være rarest og have bilen nede ved huset.

Grenene er så høje, at de går ind over husets tag og det er umuligt og se el ledningerne, idet grenene når højere op! Ved huset kan man svagt ane vores trailer .

Buskene er nøddebuske, så derfor er det også et eldorado for mus, som der var mange af bag ved huset! Stigen er her sat op og gjort klar til beskæring af buskene.

Her blev hurtigt lysere - ikke mindst om morgenen, hvor vi pludselig fik en masse sol, således at jorden hurtigt tørrede op og vi kunne få bilen ned. Vi fik en masse haveaffald og besluttede, at købe en flis maskine, således at vi kunne lave flis, som vi ville lægge i indkørslen.

       

Stigen kom tættere og tættere på huset og der blev mere og mere grenaffald, som Leila slæbte op på vejen. Vi lagde det i kanten ind til vi kunne hakke det til flis!

      

Her er jeg fotograferet af Leila inde fra soveværelses vinduet. Vi har nu kørt bilen ned, selv om vi ikke er helt færdige og Leila beskærer buskene på den anden side.

Der er ikke lavet eller lagt flis på endnu!

Leila beundre resultatet, som vi er meget glade for!

Her står Leila midt imellem alle grenene, som vi har lagt på vejen fra vores indkørsel og indtil den slutter for enden af grunden!

Således ser vejen ud når alle grenene er fjernet. Halvdelen blev lavet til flis og den anden halvdel blev kørt på lossepladsen, der var flere læs alene herfra.

Her slutter vejen og der ligger på dette tidspunkt stadig grene, men i baggrunden kan man se de 2 heste, som går på engen, som ligger op til husets nordlige og vestlige sider, samt op til vejens østlige side - vi har derfor og kan altid kun få en nabo - nemlig på den tomme grund syd for vort hus! De har vist plads nok!

Hvor vores grund slutter, der starter en af Frankrigs naturområder, Montagne Noire, "De Sorte Bjerge". Det hedder området, idet der udvindes skiffer. Derfor er der også restriktioner på hvorledes ens hus må se ud - f.eks. skal man have sort tag i dette område. Om der er skiffer, bølgeeternit eller sort tagl bestemmer man selv!

Her er der endelig lagt flis og indkørslen er færdig!

Dårligt tidspunkt og tage et billede på, men det er blevet godt!

Luk