Husets Front

Dette er at af billederne fra husets salgsannonce, hvor man tydeligt ser de tre træer tæt omkring husets terrasse. Træerne står så tæt på huset, at de faktisk bøjer af imod væggen. Under træerne er der en plante, som blomstre meget kort og som spreder sig hurtigt.

Her ses det endnu tydeligere og selv om træerne er dejlig grønne, så er de også ødelæggende for huset. De giver ingen skygge og besværlig gør brugen af den i forvejen lille terrasse. Så de røg ned som noget af det første vi gjorde da vi ankom.

Her bliver toppen af træerne fjernet!

Og her er alle tre træer fjernet!

Her er de væk og nu skal der ske noget med planterne og det alt for høje græs, som går op over knæene - selv på høje mennesker....

Det er faktisk et vildnis og der kommer ikke meget luft, lys og sol til huset, som er noget fugtigt!

Vi springer lige nogle dage frem - her har vi været i huset i 14 dage og se hvor lyst der er blevet omkring huset. Der kommer nu både sol og luft til terrassen.

Græsset er også slået og her er fjernet en del haveaffald. Hvis man se til venstre i billedet er den tidligere ejers havebord kommet til syne i det høje græs og bagved er ryddet ud i bedene.

 

Og endelig - Nu er der pænt, men huset mangler selvfølgelig en overhaling. Der skal males - træværket skriger på maling. Det er vist flere år siden det har fået en tiltrængt kærlig hånd. Det skal være noget af det første der sker næste gang vi kommer forbi.

Dette billede er taget den sidste aften i vores ferie - midt i skumringen - derfor den dårlige kvalitet!

 

LUK