Midtfyns Festival 1998, samt fodboldkamp Danmark - Brasilien

Fyn er fin - ikke mindst da der blev afholdt Midtfyns Festival i Ringe. Vi havde efter utallige opfordringer fra venner, bekendte, naboer og fra vores børn deltaget i festivalen i nogle år. Det var en dejlig og familievenlig festival, som altid havde på god musik. Kan du ikke finde noget musik du kan lide på denne festival, så kan du nok slet ikke lide musik overhovedet!

Da vi deltog i 1998 havde nogle af de piger, som jeg trænede i håndbold, samt vores 2 ældste unger, havde fået stillet et digitalt kamera til rådighed af Hewlett Packard.  Pigerne skrev dagbog på nettet, krydret med billeder taget på sjove tidspunkter.....

Se nogle af billederne herunder:             

HOME

Typisk - lige ude for forældrenes lejr, havde Politiet deres faste opholdsplads!

Udnyt køen ved toiletterne til noget fornuftigt - sjip og hold din kondition ved lige. Det ikke alle koncerter som trækker fulde huse. Her er kan man sidde og nyde sin mad. Nogen gange er det svært at hold sig oprejst onde tunger påstår de leder efter Sine!!! Tjaaae - hvad der kommer ind skal ud!
Ren afslapning og opladning til mere fest! To fyre pr. pige, så er da valgmuligheder! Man kan godt være frisk efter en hård nat. Danmark er ovenpå i det meste af kampen! Skål - hov, hvor er Sine NU henne?
Kan man ikke gå, så må man bæres. Var det mad eller sprut vi kom for at købe? Hvad laver I der? Har I handlet? Hentede mad, selvfø'lig Vi var så sultne....
....og tørstige. Så er det tid til lidt hygge - d.v.s. drikke Men får man for meget kan det gå galt.... Fast føde kan rette det op igen, meen... solen kan være alt, alt for skarp næste dag!
  Besøgende på vores hjemmeside:

 

 
  Lidt kinesisk mad var ikke at foragte efter flere opvarmede madretter!   Tiden er til at rydde op og komme hjem, men hvem ejer hvad og hvor er det?  
Imens der var  Midtfyn festival i 1998 deltog Danmark i VM i fodbold. 

Kampen i kvartfinalen imod Brasilien blev vist på storskærmen ved rockscenen. Det var en forrygende oplevelse, idet der var en stemning så utrolig god - selv efter at Brasilien vandt. (Imod spil og chancer, en lidt bedre dommer havde givet et andet resultat.) Stemningen var fuldt ud på højde med de kampe jeg har set live da vi blev Europamester i Sverige, ved store landskampe i Parken o.s.v. 

Kampens resultat?  3-2 til Brasilien i VM 1998 absolut bedste kamp - samtidig Michael Laudrups farvel til landsholdet. Danmarks bedste fodboldspiller nogen sinde.

HOME