Natur søer i bjergene omkring huset

Den nærmeste sø ligger kun 3 kilometer fra vores hus  og hedder Lac Laprade! Det er en stor og flot sø, som er et af området vand reservoir!

Du kan bade, fiske og vindsurfe på søen. Der er ofte skilte i Frankrig, hvor der står badning forbudt! Det kan betyde, at du bader på eget ansvar og kommunen ikke kan stilles til ansvar for eventuelle skader - f.eks. hvis man drukner!

Her er et billede af Lac Laprade - ikke taget i solskin og heller ikke billede, som viser hele søen - men alligevel et godt billede, som viser en flot natur rundt om søen!

 

 

Hvad med og smutte en tur på opdagelse ved Lac Montagne Noire?

 

 

Smart - ikke!

Jeg har her fremtryllet lidt billeder fra Internettet af områderne omkring søerne - nogen ligge meget lang væk fra os, men kan stadig være et besøg værd.

Stranden er også kun 60 km væk, men det er bjergkørsel, så det tager ca. 1 time og 10 minutter at køre til en af de gode badestrande!

Her ser du Laprade - en lille, lille, bitte landsby, som kun har en erhvervsdrivende i byen - nemlig den lokale bar! Her er ingen butikker, ingen købmand, ingen bager eller noget som helst! Men kigger du på billedet, så ligger vores hus nord for Laprade - lige der hvor kortet skifter farve! Syd for Laprade kan du se Lac Laprade og afstanden imellem vores hus og søen er sølle 3 kilometer!  Billedet er fundet med Google Earth og Google Earth Plus.

 

HOME

eller

Forside Frankrig

Vejret er fint og der er badegæster ved søen - om sommeren kan søbredden være pænt besat og vandet klart og flot - helt op til 20 til 22 grader varmt!

Her er også nogle meget, meget flotte grotter, hvis det bliver for varmt på jordens overflade!