Udsigten imod Vest

Udsigten imod Vest er der  hvor vi har flest billeder fra - det blev en helt forrygende udsigt, som møder en allerede når man kommer ind på grunden! Imod vest er der skov, skov og skov op af bjerget. Kigger man ned er der en stor eng og en sø. Desværre er søen ikke synlig for os, idet der står træer tæt rundt om søen - men det kan jo komme, hvis ejeren tynder ud i det! Ellers må man jo gå en tur. Søen trænger til lys, så vandet kan blive iltet!

Sådan så der ud inden vi gik i gang - se bordet midt i billedet! Det begyndte og tage form, men stadig ingen udsigt!
Jeg gik i gang med og skære ned, så man fra huset fik lidt udsigt! Som I kan se tog jeg 4 til 5 meter af toppen!
Imens jeg var på lossepladsen tog Leila en beslutning om, at der skulle skæres yderligere 3 til 4 meter af, så højden kom ned i ca. 1 meter og 20 centimeter. Det gav en absolut bedre udsigt uanset hvor man sad på grunden og der var stadig mange steder man kunne finde en læ plads! Vi fik en rigtig stor fladskærm med megen dybde i!
Her holder vi en velfortjent pause imellem fældning, klipning og bortkørsel af haveaffaldet! Bordet blev rettet op og der blev skåret endnu mere til, så der blev gået til den!
Her er et billede i aften solens skær! Og endnu et billede i aften solens skær!
I forgrunden midt i billedet og ud mod højre står der en lille gruppe træer - over disse træer holdt to rovfugle til. De snakkede konstant med hinanden og var utrolig flotte når de fløj rundt om os og huset. Fulgen kan lige anes på billedet. Her har jeg fået zoomet ind på fuglen!
Så er vi ved og være der - udsigten er nu helt perfekt og der skal ikke fjernes mere i år! Går man helt hen får man et godt blik over engen, samt hestene som går og græsser!
Her er et aftenbillede efter vi er færdige! Her er et billede taget midt på dagen - læg mærke til, at månen er oppe - ca lidt opp, lidt til venstre for midten af billedet!
LUK