Stue-Alrum

Der var ikke meget der skulle laves eller kunne laves i vores stue/alrum. For det første var det lagerrum for de ting vi skulle arbejde med, materialer, møbler, værktøj med videre.

Da køkkenet også er temmelig småt, så bruger man også plads i stue/alrummet til køleskab og porcelæn med videre.

De tidligere ejere havde efterladt et flot skab i det ene soveværelse. De havde ikke kunne få det ud af rummet. Vi skilte skabet ad og samlede det igen, der hvor vi skulle bruge det!

Det har sin charme og er meget godt indrettet. Vi vil derfor ikke smide det ud!

Til højre er vi lige ankommet og har samlet vores spisebord!

Sådan så der ud inden de tidligere ejere fjernede deres møbler - her foran pejsen!

og her set fra køkkenet og ud imod haven - bemærk køleskabet i hjørnet længst væk fra køkkenet!

Her er det første måltid i huset - vi havde kun fået købt tallerkener, men manglede bestik, så vi måtte spise af salatbestik, grydeskeer og knive!

Her er vi nået lidt længere og vi har været i IKEA, hvor vi har købt møbler. Louise samlede bl.a. stole til den helt store guldmedalje!

Her lidt af investeringerne inden de samles, sættes på plads eller der blot ryddes op!

Så er der lækker aftensmad med rigtigt bestik! En herlig ny fornemmelse!

Her er Louise ved og male en dør til et af værelserne eller badeværelset - hvem ved hvilken?

Her har Leila købt ny dug og lavet endnu et lækkert måltid mad til os - man spiser godt i huset!

Lidt rodet omkring pejsen, men den blev jo heller ikke brugt! Derfor var den i starten et behageligt fralægnings sted for diverse genstande!

Lidt forkert farve, men vi fik sat vores lysestage op og flag for Johnny, som havde fødselsdag den 18. juli imens vi var i Frankrig.

Nu er vi langt - Leila har malet spisebordet hvidt, fadølsanlægget er sat op - med brødristeren på toppen....... der er sat hylde op til musik og ny lampe!

Her er det så set fra den anden side og efter den sidste fin pusning - ledningen kommer ind i en hvid holder næste gang vi er der nede!

Til venstre skabet, som vi bruger til porcelæn, bestik og drikkevarer. Et typisk frank skab med mange år på bagen! Det er rigtig flot vedligeholdt - kan købes for et nyt tag til huset!

LUK