2007 Blev et prøve år! 
Huset Handlen faldt endeligt på plads efter vi skrev under i februar. Vi fik  endeligt skøde og nøgler til huset den 1. juli 2007. Det går IKKE stærkt i Frankrig - til gengæld er det er sikkert sted og handle hus, hvis man overholder få spilleregler. Vi tog på sommerferie for at se om vi havde købt det rigtige hus, i det rigtige område med den rigtige beliggenhed o.s.v.

Vi skulle se om det overhovedet fungerede med de planer vi har på sigt!

Vi gik efter et gammelt stenhus, som i sig selv ville give en dejlig kølig indetemperatur, tættere på vandet end nu og tættere på byen, men ups! Vi faldt for dette hus, som dels var billigt og derfor kan være en god investering på sigt, et hus med en skøn have og adgang til mange dejlige steder ! Man skal bare have en bil! Det er en nødvendighed!

Det betyder, at man enten må flyve derned og leje en bil eller man må køre derned. Prismæssigt er der ikke den stores forskel om man gør det ene eller det andet! Flybilletter skal bare bestilles i rigtig god tid, så de bliver billige!

Nærmeste lufthavn er ved Carcassonne, men der er også lufthavn ved Mazamet, Toulouse og lidt længere væk ved Montpellier. Vi har nu fløjet fra Sturup til Barcelona (Girona) og det er perfekt, men desværre er ruten nu nedlagt. Derfor prøver vi nu Billund - Girona og Karup - Girona. Fra Girona er der højst 3 timers kørsel til huset. Vi har undersøgt meget på nettet, men umiddelbart er det det bedste. Vi har ikke prøvet det, men måske kan det være en fordel og flyve med lavprisselskaberne fra kbh. lufthavn til Stansted i England og videre til Toulouse eller Carcassonne. Vi håber meget at lufthavnen i Roskilde udvides med Ryan Air's ønskede afgang til Barcelona - det ville være for fedt!

Nå, men er man endelig kommet frem, så er det traveskoene på, mountainbiken frem og ud og opleve - tage til badesøen og hvad der ellers er af muligheder.

Alt dette skulle vi prøve og finde ud af i vores første ferie i huset! Sådan blev det slet ikke, hvilket fremgår af billederne fra vores første ferie!  Klik evt. her:  Vores første ferie i huset - renovering

Vi skulle også finde ud af, hvordan huset fungerede og hvad der skulle laves om for, at det bliver som vi vil have det - der skal males en del - øv jeg hader og male! Nå, men vi skulle også finde ud af hvor vi skulle lave de første indsatser - køkken - badeværelse - alrummet med videre! 

På lang sigt - hvis det er huset vi vil beholde - så skal der bygges til, laves pool m.v. , men lad os nu se - vi har mindst 14 år til og arbejde videre med planerne. Det kan jo også være det bare skal blive ved med og være som det er - rigtigt charmerende!

 

Vi ses måske dernede!

 


Husets facade mod syd

Charmerende hus. Ik'?

Lac Laprade - kun 3 km fra huset

Slottet i Carcassonne - et af de største og flotteste i Frankrig - pas på bilerne! Jo de køre der!

Velkommen!

Området
Kalender
Vejret
Video
Seværdigheder
Badesøen
Kort
Link
Kontakt
Home
Fremtidsplaner 2008
Vores første ferie i huset - renovering