Fremtidsplaner, nu hvor vi kommer til 2008!
Huset

Nu er vi godt i gang med 2008 og største projekt bliver at få repareret taget - det vil sige det skal skiftes hurtigst muligt.

I Frankrig køber man huset som beset, hvilket er udemærket, såfremt man har tid og forstand på at gennemgå husene man køber. Sælger skal sørge for, at der udstedes en energiattest magen til den vi får i Danmark. Huset skal undersøges for termitter med videre og alle disse rapporter sikre notaren er til stede og at du er orienteret om indholdet af disse.

De kan selvfølgelig ikke gå ind og sikre dig imod skjulte skader, som følge af konstruktionsfejl og det betyder at vi ikke har samme sikkerhed, som år man står med en tilstandsrapport og ejerskifteforsikring.

Desværre er der netop en fejl ved tagkonstruktionen på huset, som betyder at taget skal skiftes hurtigst muligt. Det er selvfølgelig en opgave og en udgift vi ikke havde regnet med, men samtidig kan vi jo benytte lejligheden til og isolere taget, som er husets dårligst isolerede område. Vi har fået et tilbud fra en lokal håndværker, som taler 0 engelske ord på ca. 16.000 euro!!! øV! øV! Men det er faktisk en ok pris i forhold til antallet af m2. 

Vi må se hvad det bliver til og om det kan lykkedes os, at få taget ordnet. Jeg er ikke meget for, at gøre det selv, men det kan jo blive en nødvendighed.

I påsken tager Leila og jeg ned og ser til huset. Jeg har jo opsat et solcelledrevet varme/ventillations anlæg fra Solar Venti op og jeg er spændt på, at se hvad effekten har været af dette i denne vinter!

Vi skal også have indlagt adsl, så vi kan få bare lidt kommunikation med omverdenen dernedefra.

Da vi jo ikke kommer der så tit bliver det vel også nødvendigt og give den en ordentlig tørn i haven. På sigt skal der bygges en veranda omkring huset og et isoleret skur til værktøj, have redskaber med videre.

Sommerferien kommer også til at gå til Frankrig - kommer du forbi? Vi forventer at være der fra slutningen midten af juli og 4 uger frem - måske sidst i juli og 4 uger frem!

Vi ses måske dernede!

 


Heste i baghaven

Meget charmerende, Ik'?

Lac Laprade - kun 3 km fra huset

Slottet i Carcassonne - et af de største og flotteste i Frankrig - pas på bilerne! Jo de køre der!

Velkommen!

Området
Vejret
Video
Seværdigheder
Badesøen
Kort
Link
Kontakt

 

Home

 

Sådan gik 2007!
Vores første ferie i huset - renovering