Sommerferie 2008 - Besøg i Belgien, smadret bil på vej til feriemålet, udskiftning af taget på huset, besøg af Johnny, Merethe, Kirstine, Henriette m/veninder, Elise, Jens Edward, Patricia og Stefan....

Ja - DET VAR EN RIGTIG GOD FERIE, HVOR DER SKETE MEGET. På vej fra Danmark til Frankrig besøgte vi Ole og Lone og deres tre børn - Christian, Emilie og Mathilde i Belgien. Havde man fået den rigtige adresse havde det været noget nemmere og finde, men, men, men det gik alligevel ok! Til sidst fandt vi dem og havde alletiders dag/aften, hvilket nok fremgår. af billederne!

Christian hygger sig med en dejlig chokoladeis! Mathilde kæler eller kvæler kattekillingen Emilie slapper af Hmm - kan jeg nu finde på nogle nye lege???
Leila hygge sig i godt selskab Lone prøver og lokke knud til at tage en belgisk øl! Ole underholder Esther Oles mor, mig selv i midten og Lones mor.

Så måtte vi videre ned imod huset - vi ville ankomme i løbet af natten - dagen før Bastilliedagen! Men nej, det gik ikke så godt - 165 km fra huset tabte en forankørende bil noget stort og tungt, som vi ramte med 130 km/t. Det betød vi stod med en smadret BMW på en fransk motorvej. Med hjælp fra SOS blev vi afhentet, bil og anhænger blev transporteret til værksted, men så kom problemerne! Det var stort set umuligt at finde et hotelværelse og ny bil med anhængertræk skulle komme fra Stuttgart i Tyskland. Det lykkes at få et værelse mit i Montpellier og 24 timer senere fik vi en sprit ny Mercedes stillet til rådighed, så vi kunne drage videre. Her er lidt stemningsbilleder fra Montpellier!

Montpellier - en flot, flot universitetsby i Frankrig Ja, faktisk i hele Europa. Leila nyder solen og roen og det flotte springvand, vi gik en tur i byen. Det var super flot!
Langs floden og ud til stranden cykler folk - og nogen løber i varmen, imens andre går en tur med deres udkårne! Blomsterne blomstre og der var smukt!

Så kom vi endelig frem til huset efter at have kørt i en totalt langsom kø på grund af Bastilliedagen - KøR ALDRIG BIL I FRANKRIG DENNE DAG - de sidste 30 km tog 3 timer.....Nå, men nu var vi fremme og nu skulle der ske noget! Dagen efter ville Merethe, Johnny og Kirstine ankomme! DEJLIGT!

Den 18. juli 2008 fyldte Johnny 30 år og det skulle selvfølgelig fejres, selv om han havde haft stor fødselsdagsfest i Gundsølillehallens selskabslokaler inden vi drog afsted!

DER KOMMER MEGET MERE!

LUK SIDEN