Billeder fra byfesten i Ågerup august 2000

HOME 1999 2001

kommer senere

2002

kommer senere

BYFESTER
Hoppepuden bruges flittigt af alle besøgende - uanset alder og køn....... Tidligt lørdag morgen - det er nu man skal gøre sig klar til den første kamp..... Nogen synes -utrolig nok - det er mest sikkert at holde sig tæt ind til mor..... Så er der gang i Gundsø lilles IFs damesenior og som aldrig før.... Familiehygge - specielt da vejret var med os her i år 2000....

Hov - hvor er min tand?              har tandfeen den?

Hop til Byfest 1999 Tryk på billedet!

hvis du tør....

Kontraangreb i fuld fart af de små!

Trænerne jubler..............de løber!

Oppres fra højre imod venstre i fuld fart!

Hvor er det fedt at være formand for håndbolden!   meget fedt! Hov - der var vist større  hul i forsvaret! Det går ikke hvis man vil vinde! Tremeterkast efter tiden er udløbet! Det er vigtigt der dækkes tæt op! Klar i forsvaret - vi venter med at tage armene op indtil bolden kommer! Så for søren - nu er bolden vist på vej ud i skoven - øv der er brændenælder!

Så er det seniorernes tur! Forsvaret er på plads, men energien spares til festen!

Endnu mere skumfest....børnene hygger sig gevaldigt, men hvad siger mor og far! SKUMFEST - det er fedt. Det afbleger dog tøjet, så vær forberedt næste gang! Flot og velholdt brandbil fra Gundsø Kommunes beredskabsafdeling! Endnu en flot brandbil fra Gundsø Kommunes beredskabsafdeling!

Mere skumfest - dejligt.... eneste lille problem, som man skal være opmærksom på, at at skummet giver skjolder på tøjet!

To af mange hjælpere, som tager sig et velfortjent hvil! Er er de 2 kolde fra kassen gemt på ryggen?

Billederne er udvalgte billeder fra en lang optagelse på Byfesten i år 2000 - der vil snarest blive lagt yderligere billeder ud på hjemmesiden fra andre år. Der vil være flotte billeder fra gymnastikopvisning, ansigtsmaling, dykkerskole, GIV's herlige mad bod, hønse skidnings konkurrencen og ikke mindst Henriette Nisteds rekord i Cola kasse stabling - som ikke er slået endnu!

 

Officiel rekord 26 kasser (uofficielt 27 kasser)

                                                    KOM IGEN DAN!

 

Nogen slår enden i jorden og nyder den gode mad, som vi for øvrigt også solgte med succes på årets Roskilde Festival 2000.

Vi glæder os til de kommende byfester - billederne viser det ikke helt, men der er hektisk aktivitet i de 4 dage byfesten tager. Torsdag og fredag udkæmpes der drabelige kampe imellem de forskellige lokalområder i mere eller mindre seriøse konkurrencer og med mere eller mindre partiske dommere! Der er boder for børnene, samt mulighed for at købe mad, is, slik og drikkevarer. Der er fodbold, håndbold, hoppepuder og særlige aktiviteter  for børnene.

OVER AND OUT - VI SES I AUGUST

HOME        BYFESTER